annutzyk
2179 poze   6630 vizite

Miley knd era mica

Copilăria şi debutul
Miley Cyrus s-a născut pe 23 noiembrie 1992 la Nashville, Tennessee. Părinţii ei sunt Leticia „Tish” (n. Finley) şi cântăreţul de muzică country Billy Ray Cyrus. Miley are 5 fraţi şi surori. Cei mai mari sunt Trace şi Brandi Cyrus, copiii lui Tish născuţi dintr-o relaţie anterioară, pe care Billy Ray i-a adoptat când erau foarte mici. Trace este vocalistă şi chitaristă în trupa Metro Station, iar Brandi a fost chitaristă în trupa lui Miley în concerte, apoi a format o trupă cu starul Megan Park din The Secret Life of the American Teenager. Miley mai are un frate mai mare, Christopher Cody, dintr-o relatie anterioara a lui Billy Ray. De asemena mai are un frate, Braison, şi o soră mai mică, Noah, actriţă şi nepoata politicianului Ron Cyrus. Miley a ales numele „Ronnie” pentru personajul ei din filmul The Last Song din 2010 în onoarea bunicului ei.


Parintii ei au botezat-o Destiny Hope (engleză destin, speranţă) deoarece credeau că va realiza lucuri mărete când va creşte mare[2]. Porecla ei a fost „Smiley” apoi „Miley” deoarece zâmbea foarte mult când era copil[2]. Ea a absolvit Heritage Middle School, unde era majoretă[14]. În prezent ea merge la şcoala Options For Youth (Opţiuni pentru Tineret)[15] şi, în timpul filmărilor, face meditaţii cu un profesor privat[16]. Miley a crescut la ferma parintilor ei de lângă Nashville unde merge regulat la biserica The People's Church (Biserica oamenilor)[
miley_cyrus5[1]
miley_cyrus5[1]
miley_cyrus6[1]
miley_cyrus6[1]
miley_cyrus7[1]
miley_cyrus7[1]
miley_cyrus8[1]
miley_cyrus8[1]
miley_cyrus9[1]
miley_cyrus9[1]
miley_cyrus10[1]
miley_cyrus10[1]
miley_cyrus11[1]
miley_cyrus11[1]
miley_cyrus12[1]
miley_cyrus12[1]
miley_cyrus13[1]
miley_cyrus13[1]
miley_cyrus14[1]
miley_cyrus14[1]
miley_cyrus15[1]
miley_cyrus15[1]
miley_cyrus16[1]
miley_cyrus16[1]


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.